De Klussenier Arno Bakker

De Klussenier Arno Bakker
De Klussenier Arno Bakker

Scheepmakersstraat 6
3342 BN Hendrik Ido Ambacht

Dien uw aanvraag in »

078 612 42 36
06 2915 4859
a.bakker@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 24495520

Even voorstellen

Ik ben Arno Bakker en ben geboren en getogen in Hendrik Ido Ambacht. Voor deze omgeving ben ik beschikbaar om alle klussen en verbouwingen, in en om uw woning of bedrijfspand, te realiseren.

Na mijn opleiding LTS bouwkunde wilde ik mij zo breed mogelijk scholen om zo alle facetten van de bouw onder de knie te krijgen. Ik heb toen alle mogelijke certificaten behaald bij de vakopleiding “Bouw” van de SSPD. Ik ben daarnaast ook gelijk in de bouw gaan werken. Met zo’n 25 jaar werkervaring realiseer ik voor u elke woonwens. Ik ben een echte vakman en allround Klussenier die veel professionele ervaring heeft op elk vakgebied, zoals timmeren, installatiewerkzaamheden en elektra. Moet het dak van uw huis vervangen worden, dan maak ik zelf de tekeningen voor de dakconstructie, stel de balklagen en timmer het af. Ook voor een minder ingrijpende verbouwing bent u bij mij aan het juiste adres.

Of het nu gaat om een nieuwe keuken of badkamer, een serre, het leggen van een nieuwe vloer of omdat het dak moet worden gerepareerd; ik ben u graag van dienst. Elke klus kan ik van het begin tot het eind voor u realiseren. Dat houdt in dat ik u ook kan adviseren over een verbouwing en eventueel met u meega naar de showroom voor het uitzoeken van materialen en deze voor u kan inkopen.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust telefonisch of per mail contact op zodat wij uw wensen en mogelijkheden kunnen bespreken. Wilt u meer informatie over mijn klusbedrijf in Hendrik Ido Ambacht, kijk dan eens op www.klusbedrijf-arnobakker.nl.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Hendrik Ido Ambacht voor:

  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door VELUX erkend Montagepartner. De expert voor plaatsing van uw dakramen en lichtkoepels.

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Timmerwerk
  • Onderhoudswerk
 
Loading...